Min kjæreste jobber på en av byens restauranter. Dessverre er det mange mannlige gjester der som drikker mer alkohol enn de kanskje har godt av. Kjæresten min er så heldig å ha et bra utseende. Hun har også en litt mørkere hudfarge enn vi innfødte nordmenn.

Det betyr IKKE at hun er «fritt vilt» når det gjelder å tafse på eller stryke henne på rompa. Det er det dessverre for mange av dere menn som gjør. Har ikke «#metoo» kommet til Hamar ennå?

Kjæresten min er en sterk dame. Flere av dere menn som har tafset på henne har fått en god gammeldags ørefik til svar. Hun kommer fra et afrikansk land som har en kultur på europeisk nivå. Kjæresten min har høyere utdannelse og jobbet i en ledende stilling i sitt hjemland. Hun kommer ikke fra «bushen».

Selv jobber jeg i en ledende stilling her til lands, kort fra Hamar. Så vi er begge ganske oppegående mennesker.

Dere tafsende menn, vet deres koner eller bedre halvdeler hvordan dere oppfører dere ute på byen en helgekveld? Har dere mot nok til å stå for det dere gjør? Og dere bedre halvdeler, vet dere hvordan mennene deres oppfører seg når de har fått litt for mye innabords? Spør dere mennene etter en fuktig aften på byen? Jeg velger å tro at dere ikke synes det er greit, det de faktisk gjør.

Tilbake til dere «gamle griser». Dere skal være veldig glad for at jeg ikke har vært og er til stede idet dere klår og tafser på kjæresten min. Vårherre og mine foreldre har utstyrt meg med en stor nok kropp til å ikke være så veldig redd for å møte de fleste av dere ansikt til ansikt.

Til slutt, ville dere tafsere syntes det var greit om jeg gjorde det samme mot deres koner og kjærester? Jeg kommer ikke til å gjøre det, så ikke tenk mer på det. Det hører med til historien at alle menn ikke oppfører slik det er beskrevet over. Men, det skjer hver eneste helgekveld, og midtukekvelder også faktisk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.