Svar til innlegget hvem skal Senterpartiet i Ringsaker samarbeide med.

Det er med stor interesse jeg leser svaret fra Valgkamputvalget i Fagforbundet i Ringsaker.

Jeg registrerer at det kommer enda flere beskyldninger men ikke noen svar på det jeg stilte spørsmål om, men det er vel gjerne slik det blir når man kommer med påstander tatt ut av løse lufta.

Om valgkamputvalget i Fagforbundet har gått igjennom Senterpartiets budsjettforslag uten å finn at det er satt av penger til økt grunnbemanning anbefaler jeg at de tar en titt på punktet VO 40 hvor det er satt av 2,4 millioner årlig til økt bemanning.

Jeg har dessverre ikke noe annet svar å gi angående hvem vi skal samarbeide med en jeg gjorde i forrige innlegg. Det blir liksom litt feil om jeg skulle finne på et annet svar for at valgkamputvalget skal bli fornøyd.

Det blir for meg veldig merkelig at valgkamputvalget i Fagforbundet kan mene noe om hvorfor Senterpartiet gikk ut av samarbeidet når ingen av de som er med i utvalget har vært med i budsjettforhandlingene eller de andre diskusjonene vi har hatt. Fremover vil jeg anbefale at man snakker med Senterpartiet i stedet for å snakke om Senterpartiet.

Hvordan sørger valgkamputvalget i Fagforbundet for at det også blir drevet valgkamp for alle de medlemmene i Fagforbundet som stemmer på andre partier i Ringsaker? Det er vel vanlig prosedyre at man representerer alle medlemmenes meninger og ikke bare sine egne?

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.