Etter å ha lest i HA om utedassen ved Brumundsjøen, lurer jeg på hva slags negativ effekt en slik dass har på fuglelivet i området. Er det gunstigere at folk driter utover hele området, enn at det blir samlet på et sted. Hvis dassen fjernes, og Pål gjør sitt fornødende på samme sted som der dassen stod, så vil det da etter fylkesmannen sin oppfatning være positivt for fuglelivet.

LES OGSÅ: Utedoen forstyrrer fuglelivet ved sjøen.

At en utedass fører til økt bruk av hytta, sliter jeg også med å forstå. Jeg har hytte selv, men jeg har da aldri reist opp til den for å drite. Hvis jeg skal på hytta, så reiser jeg på hytta av andre grunner. Jeg har vel drite meg ut ettersom jeg ikke har forstått logikken i dette. Men hvis det er slik å forstå at det beste for fuglelivet i verneområder er at man gjør fra seg ute i det fri, så risikerer man vel å bli bøtelagt for blotting også.

Uten å sammenligne fylkeshuset med en utedass, så har jeg trua på å samle alt på et sted….

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.