14. september skal vi velge hvilket Hamar-samfunn vi ønsker de neste årene. Alle valg i demokratiske samfunn er viktige. Din og min mening om hvilken retning samfunnet vårt skal utvikle seg etter, blir bestemt. Valget handler om oss – vi som bor i Hamar og vår hverdag. Dette er et verdivalg, også lokalt. Enkeltsaker i valgkampen er viktige nok, men partienes verdigrunnlag er viktigst hvis du ønsker en gjennomtenkt og helhetlig politikk i alle de enkeltsakene som kommer de neste fire årene.

Det viktigste for Hamar Arbeiderparti er å skape verdier og fordele dem rettferdig. Rettferdig fordeling innebærer at vi har et samfunn uten store forskjeller mellom de som har minst og de som har mest. Gode offentlige tjenester og tilbud skal være tilgjengelige for alle når vi trenger dem. Stemmer du Arbeiderpartiet i Hamar, så sier du samtidig nei til at grunnleggende velferdstjenester skal privatiseres eller kommersialiseres. Arbeiderpartiet mener at en sterk offentlig sektor sikrer rettferdig fordeling, gir trygghet, frihet og like muligheter for alle. For oss er dette viktigere enn store kutt i skattene til dem som har mest fra før. Lokalpolitikk handler om å prioritere, og det handler i aller høyeste grad om å gjøre verdivalg. Verdivalg om hvilke saker som er viktigst, og hvordan de skal løses.

La verdiene være viktigst når du skal stemme i årets kommunevalg!

Kandidat Hamar Arbeiderparti

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.