Klukhagan har aldri vært annet enn «Hundremeterskogen» vår. Fra vi flyttet til Solvang for snart 17 år siden. Hundremeterskogen har akkurat plass nok til en passe stor eller liten tur, og vi trenger ikke bruke bil for å komme dit. Jeg blir opprørt når jeg leser innlegget fra BoligPartner.

Vi vil ikke ha utbygging i Klukhagan. Vi vil ikke ha en tilrettelagt skog med miljøboliger, mer grusveier og tilrettelagte stier eller gapahuker og bålplasser. BoligPartner skriver at de ikke ønsker å ødelegge Klukhagan. Men det spørs på øynene som ser. Det lyser ikke kroner i øynene våre. Villniset som de sier er lagringsplass for ødelagte plaststoler og søppel er uteplassen og samlingstedet for eldre mennesker i området. Beltet av tett, mørk og flere plasser ugjennomtrengelig skog er akkurat det. Slik at vi som går der får vern mot veien og biltrafikk.

Jeg har truffet på mange dyr opp gjennom årene i Hundremeterskogen min. Jeg tror de også ønsker villnis og stier som ikke er tilrettelagt.

BoligPartners mål er å bygge boliger for å tjene penger. Boligpartner prøver å sukre pillen med mer tilrettelegging slik at flere kan bruke området. Vi vil ikke ha det. Vi vil ha skogen slik den er. Med små stier der noen en gang laget en liten sitteplass. Etter alle årene mine som stisliter i Hundremeterskogen min har jeg sett hvordan skogen har blitt endret og små stier har blitt større. Vi vil ikke at BoligPartner skal lage stiene enda større eller tilrettelegge Klukhagan for oss. Vi vil ha den slik den er. BoligPartners ambisjoner om «Et enda bedre Klukhagan» er det bare de selv som tror på og prøver å selge oss og politikerne, for å tjene enda mer penger. Det BoligPartner skriver blir ikke mer forlokkende om de skriver det flere ganger.

Kommunen la ut forslaget på høring for å se om folk reagerer. Nå er det opp til oss. Det er to grøntområder med skog igjen i Hamar: Furuberget i Vest og Klukhagan i øst. De folkevalgte bør tone flagg, for vi vil beholde den lille bynære skogen vi har igjen i Hamar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.