Vi på Ottestad ungdomsskole burde heller ha arbeidsoppgaver enn lekser. Det kan gjøres sånn at vi får en viss mengde arbeidsoppgaver hver dag og vi får tid til å gjøre det på skolen. Hvis vi ikke blir ferdig må vi gjøre det hjemme.

Nå for tiden må vi sitte hjemme med ett tonn lekser, dette istedenfor å gå ut å finne på noe med venner. Mange foreldre og politikere er bekymret for at vi er for mye på skjerm, og så gir de oss skole-iPad som øker skjermbruken med 30 prosent. De burde heller bruke penger på gratis ting som vi kan gjøre ute, som for eksempel fritidsaktiviteter gratis til alle. Men de bruker heller millioner på iPader. Vi får til og med lekser på iPadene. Da er vi jo på iPad hele dagen. På ungdomskolen skal man jo forbedre seg til videregående. Der bruker de mye penn og papir. Vi kommer til å jobbe hardere I timene når vi vet at hvis vi ikke blir ferdig må vi gjøre det hjemme. Da får elevene mer tid til det de vil og lærerne mer tid med familie istedenfor å rette lekser.

Jeg ber de voksne, foreldre og politikere, om ikke å gi oss lekser, lengre skoledag og hvis vi ikke jobber bra I timene blir det lekser.

13 år

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.