Kan det være mulig? Ringsaker kommune er på bunnivå i vannkvalitet sammenlignet med andre kommuner.

Dette går fram i en rapport fra kommunebarometeret som kontrollutvalget i Ringsaker kommune har grepet fatt i.

Nå får rådmannen i oppgave å finne ut hvorfor det er blitt slik.

Likeså er leveransetjenesten for vann og avløp altfor dårlig, og det går fram av rapporten at her ligger kommunen på 397. plass i kommunebarometeret for 2019. Svikten her vises ved at brudd i vannleveranse (snitt timer per år per innbygger) er for høy.

Denne frekvensen har endret seg stort fra fjoråret, går det fram av rapporten.

God vannkvalitet har vi tatt som en selvfølge i Ringsaker. Derfor er det høyst urovekkende å bli konfrontert med slike fakta som dette.

Det er å håpe at det er enkelte vannverk som står for en slik utvikling og at det fortsatt er høy vannkvalitet i sentrale områder.

Uansett, det bør være grunn til sterkt fokus på denne urovekkende meldingen. Vi må være på vakt! For er det noe som vi tar for en selvfølge, er rent vann.


Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.