I jobben jeg hadde før jeg ble pensjonist var jeg noen ganger beordret til sovende vakt. Jeg skulle da ligge på en brisk, i et avlukke bak telefonvakta. Dette var for være klar for utrykning på kort varsel, hvis det inntraff et uhell av noe slag. Da jeg så tekst-tv søndag, var det jeg tenkte om landets øverste ledelse også praktiserer sovende vakt. Nortura, sammen med Troms bonde- og småbrukerlag, må be styresmakten om å stanse import av kjøtt. De styrende må jo ha skjønt at det for tiden er en alvorlig fôrknipe og at det slaktes store mengder av storfe. Likevel må de påminnes om at er overskudd av kjøtt i landet. Da var det at tanken slo meg, kanskje de har sovende vakt?

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.