Igjen har HA et oppslag om forsøplingen langs Lageråa i Vangsåsen. Det er ikke første gangen. Senest i fjor hadde avisen flere helsides artikler om saken. Da lovet ordfører Aspeli at det skulle bli fart på saken. Så snart ferien var over skulle han ha en full gjennomgang av saken med administrasjon og politi sa han til HA 23. juli i 2014. Han sa ikke noe om hvilket år han mente. Nå har det i alle fall gått ett år uten at det har skjedd noe som helst.

På ny er saken i media. Administrasjonen toer på nytt sine hender og sier at dette er en vanskelig sak som de riktignok har ansvaret for, men ikke ressurser til å gjøre noe med. Ordfører Aspeli holder seg denne gangen beskjedent i bakgrunnen. Gjennomgangen han varslet i fjor har ingen hørt noe om.

I særdeles mange saker har Aspelis svar på utfordringer i kommunen vært at han «skal ta det opp med rådmannen og administrasjonen». Men når administrasjonen er like handlingslammet som han selv, skjer det ikke mye.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.