Norge har fått et stort mannsoverskudd. Skylden for det er mannsdominansen i den sterke flyktningestrøm vi har til Europa. De kommer fra islamske land og en kultur/religion med et grotesk forhold til kvinners rettigheter. Unge menn fra slike områder kommer inn i våre kjønnsmessig likestilte samfunn, der de viser liten respekt for kvinners rettigheter.

Vi går en vår og sommer i møte som kan bli en stygg periode med tilfeller av seksuell trakassering mot våre ungjenter. Lokalt kan vi allerede se følgende i avisene: «Politiet bekymret: Kjent med et titall tilfeller av seksuell trakassering mot unge jenter i år. Hver gang har det vært to eller flere gutter sammen om handlingen. Alle unge og av utenlandsk opprinnelse». Slik er det over hele landet.

Handlekraft kreves fra øverst til nederst. Statsrådene Anders Anundsen og Sylvi Listhaug må gi klar beskjed ned- og utover i rekkene om å prioritere innsatsen for kvinners trygghet. UDI må øke inspeksjonen på våre asylmottak. Mottakene må pålegges stemplingsur og der må innføres portforbud fra kveld til morgen.

Politiet, frivillige organisasjoner og det lokale politiske nivå må samarbeide om forebyggende planer og tiltak. Våre unge jenter må gis den nødvendige trygghet. De innvandrere som ikke viser respekt for våre regler og kvinners rettigheter må umiddelbart sendes tilbake dit de kom fra.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.