Snart er det valg. Jeg ser at enkelte partier ønsker å bevare strandsonen, men det viktigste strandsoneområdet ønsker de å bygge ut med hotell og boliger, Tjuvholmen. Min oppfordring til Hamars politikere er at dere klargjør deres meninger om utbyggingen av Tjuvholmen.

Jeg vil oppfordre Hamars innbyggere til å stemme på de partier som vil bevare Tjuvholmen som et framtidig natur- og fritidsområde for Hamars befolkning. Ved neste kommunevalg er den muligheten, muligens godt tapt.

For noen år tilbake var vi gjennom bevarings-/utbygningsdebatten om Koigen. Er det noen som i dag vil gå inn for hotellutbygging der? Legg heller til rette for fremtiden, slik at vi kan ta i bruke hele strandsonen like godt som vi bruker Koigen i dag, ikke stenge den av med hotell og boliger.

Er det noe vi burde ha lært av Koigen-debatten, er at et godt utviklet strandområde gjør Hamar til en bedre by å bo i for Hamars befolkning.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.