Jeg har abonnement på HA og Østlendingen. Jeg begynner og bli litt lei av at det tas inn veldig lite stoff fra Løten med omegn og spesiellt Elverum. Når det gjelder sport er det bare Hamkam og Storhamar som gjelder.

Jeg skjønner at ihvertfall hockeylaget gjør det bra og er i støtet, men det bør vel tas inn litt fra andre idrettsgrener også. Det er faktisk ganske mye hobby og idretter som samler stor interesse som aldri får noe oppmerksomhet. Jeg har vært med på en del bil og motortreff etc, men det og få noen journalister til å dekke dette, har vært vanskelig. Vi har informert på forhånd,men det er sjelden at det blir prioritert.

Men selv om Hamkam går på det ene tap etter det andre slås det opp. Merkelig. Det toppet seg nå i helga når det var VM i Kickboxing i Elverum med 2.500 tilskuere og en stor lokal idrettsmann som Robert Paulsbyen. Han ble verdensmester for 3. gang. Dette ble nevnt med 2 små linjer i Ha i dag mandag. Dette er jo helt galt fra en stor avis som HA. Jeg hører at mange er veldig enig i akkurat dette. Men jeg håper dere i HA evaluerer og vurderer dette. Da får dere også flere lesere.

Nå på søndag er det veldig stort Classic Volvo treff på Obs Olrud. Der treffes ungdommer og mange andre med en stor hobby.Da bør dere fra HA kjenne deres besøkelsestid.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.