Kroppen er som den er (mye en kunne tenkt på før sommer’n), men hvordan kan det ha seg at bikinien var så feil og gammal?

28 grader allerede klokka ti. Nattesøvna krydret med livsglade måker. Huden, litt mer enn «kissed by the sun», ble bare midlertidig avkjølt av en kald dusj og vi var på veg til stranda. Der hadde Mannen allerede i går kommentert det: Er bikinien din egentlig litt stor?

Han bekreftet det jeg hadde kjent; etter et bad i havet hang trusa utslitt og slaskete i baken og bidro bare negativt til helhetsinntrykket. Jeg måtte ta tyren ved hornene. Hvilket innebar å stå tilnærmet naken i et prøverom. Hvori jeg absolutt ikke hadde tatt med i beregninga at to snertne, akkurat passe parfymerte og temperaturmessig akklimatiserte, portugisiske skjønnheter langt på veg skulle være med inn bak forhenget «for å hjelpe».

Ikke sjans til å bare nappe ned noen bikinier, sveipe innom prøverommet og få det overstått. Nei, det var ikke policyen her.

«Hello, I’m Jolanta. Me and Inez will help you!»

Stress-svetten spratt i panna, men jeg smilte stivt høflig da hun tok bikiniene ut av hendene mine og megetsigende gikk for å finne en i riktig størrelse.

Take your time! kvitret Jolanta, som om det falt meg inn å kave rundt foran speilet i undertøyet lenger enn høyst nødvendig.

«You like it?»

Der ble forhenget trukket fra og jeg pustet nå bare med toppen av lungene. Verdigheten lå i en dam av solkrem på gulvet.

Well. It’s not the bikini det er noe gærent med, mumlet jeg før jeg betalte, nå med en kroppstemperatur på rundt 43 grader.

Selvrespekten fikk seg ei treningsøkt, men resultatet varer forhåpentligvis ei stund. Og «bikinikropp» er tross alt bare en kropp med bikini.

LES OGSÅ: Flere God Dag-spalter både med og uten bikini finner du her

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.