llerede i den rekordhøye snøen gikk språkrådet ut med krisemelding: landets lagre av store bokstaver og utropstegn er tomme. krisa tilskrives i første rekke kommentarfeltene, sylvi listhaug og nsb. rådet hadde mekka sammen et kriseutropstegn, som ser sånn ut; (i), men for de utrydningstrua versalene var det ikke botevon, annet enn et magert håp om at hyllene mirakuløst fylles opp igjen naturlig, når våren får festa grepet og politikerne og de som må få ut all sin gørr på kommentarfeltene med velformulerte vendinger typ dra til helvete for helvete, får annet å tenke på. kryss fingra, ellers blir årets egentlige ropetegn uten.

men det er ikke bare versalene det spøker for. straks meldinga innløp løp jeg som et olja lite lyn ut på lageret, for å sjekke om det var mer fare på ferde. og huha: krukka med veldig er nesten bånski, det lille som er att holder neppe til sommeren. den devaluerte tid skriver jo ikke bare i capslock, vi snakker dem også: det holder ikke lenger med ett v-ord, det må minst to-tre-fjorten til. varsko her(i), jeg er v, v, v bekymra. skal vi virkelig bli generasjonen som sleit ut voldugr, adjektivet/adverbialet som har tjent oss helt fra norrøn tid? i tillegg til at vi tok rotta på caps locken? hva sier det om oss? (i) inflasjonens barn.

kjempeflaut. med 239 fullgode synonym å ty til burde vi klare å verne om den lille smulen vi har att, men det ser i øyeblikket innmari, uhyre, svært, enormt, totalt dårlig ut.

og det hjelper ikke å gå utenriks. tønna til usa (alt er jo større der borti) er helt tørrskrapt. hvis trump bedyrer hvor intelligent han er en gang til er hele kontinentet bankerott.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00