Akkurat som andre onger vil hun ha alt dom andre får. Blir så misunnelig! Vil ha like mye is som Januar, enda større lys enn Februar, og akkurat sånn vår som a’ April.

Mor og far formaner fånyttes. «Den som vil ha alt en ser, den lyt gråte, når andre ler». Hun lukker øra suverent og strekker ut hånda åkkesom. Sannheta er at Mars nok får noen bokstaver, når hun begynner på skolen. Har helt klart både en AD og en HD, konsentrasjonsvansker og fokusforstyrrelse. Det neste blir vel en VY.

For akkurat som sjampishodene, som tror tog og buss betyr utsikt, mangler hun innsikt og impulskontroll. Vi skjønner konsulentene ellers godt, vy. Det æ’kke SÅ lett å komme på uforståelige navn, på in-bokstaven y, når både Yt, Yng, og YX er tatt. Når det nå bare lå to scrabblebrikker igjen på nachspillet etter seminaret, er det da veldig godt jobba?! Hva skulle lissom alternativet ha vært? IL ville vært grådig feil, Mil for sjølsagt, Bring er tatt. Hent også. Det eneste måtte ha vært Vent? Fart hadde jo aldri gått på engelsk. På tysk ttaler riktig nok V som F, men skitt fau.

Stakkars lille Mars 2019.Det er myeen skal bli huska for. Brexit og VyFy. Hun er tydelig stressa og kjei. I ene øyeblikket er hun sola sjøl, i det neste kaver hun seg opp og hiver snøvær veggimellom, hun fryser lett, gråter lett, og får hun ikke vyljen sin er det verst for oss, til hun plutselig bråner og er mjuk og blid att.

Vi som kjenner henne har tar det som hun faller seg. Vi tror har utviklingspotensial. Bare hun får litt tid og ro på seg. Hun er jo ennå ganske yng og yr. Virrepæra skjerper seg nok til slutt. Hun er tross alt Vår.

Det er mindre håp for vyrrepærene.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.