Sommeren er på hell, kommentarfeltskrigerne er uthvilte etter en lang ferie fra tilværelsen som arbeidsløs, og underbetalte journalister blir pisket av gårde for å være mikrofonstativ for ethvert sprell våre skamløse, PR-kåte politikere finner på.

Mens Støre, Jensen og Solberg svettet av seg siste rest av forrige valgkampflesk på Ekebergsletta, så Ap-Tadjik en sjanse til slå politisk mynt på Trollpikken. Stående applaus, dere! Hun (og et dusin andre) har allerede saumfart skap og skuffer etter traumer som kvalifiserer til å «snakke ut om den tunge tiden» på portrettplass i VG, så noe må man jo finne på.

Sp-Vedum har kjørt rundt i klovnebuss i flere uker allerede. Med trillende latter lover han en slutt på ulv, både i manesjen og som en del av jordens biologiske mangfold for øvrig, og kan avsløre at han har jobbet hardt med illusjonsnummeret om at sønderavlede gårdsdyr klarer å overleve i vill natur.

MDG fortsetter å sparke inn åpne dører, men har heldigvis funnet ut at humor og musikk fenger mer enn hasjdrevne hybridbiler og generell hippie-syting. Denne uken lanserte de sin ANDRE musikkvideo dette året, men det var dessverre ikke en hvor de står hånd i hånd og synger «We are the Havnesjef».

Frp har sendt en hær av spådomsdamer, hvis samtlige krystallkuler viser en kølsvart framtid for Norge (det ryktes også om et spektakulært offerrolle-nummer), Vingle-Venstre har finpusset linedansingen og knivkast mot roterende arbeidstakere, og KrF går fortsatt rundt og håper på et mirakel før teppefall.

Popkorn selges i døra. Godt valg!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00