Sommeren er på hell, kommentarfeltskrigerne er uthvilte etter en lang ferie fra tilværelsen som arbeidsløs, og underbetalte journalister blir pisket av gårde for å være mikrofonstativ for ethvert sprell våre skamløse, PR-kåte politikere finner på.

Mens Støre, Jensen og Solberg svettet av seg siste rest av forrige valgkampflesk på Ekebergsletta, så Ap-Tadjik en sjanse til slå politisk mynt på Trollpikken. Stående applaus, dere! Hun (og et dusin andre) har allerede saumfart skap og skuffer etter traumer som kvalifiserer til å «snakke ut om den tunge tiden» på portrettplass i VG, så noe må man jo finne på.

Sp-Vedum har kjørt rundt i klovnebuss i flere uker allerede. Med trillende latter lover han en slutt på ulv, både i manesjen og som en del av jordens biologiske mangfold for øvrig, og kan avsløre at han har jobbet hardt med illusjonsnummeret om at sønderavlede gårdsdyr klarer å overleve i vill natur.

MDG fortsetter å sparke inn åpne dører, men har heldigvis funnet ut at humor og musikk fenger mer enn hasjdrevne hybridbiler og generell hippie-syting. Denne uken lanserte de sin ANDRE musikkvideo dette året, men det var dessverre ikke en hvor de står hånd i hånd og synger «We are the Havnesjef».

Frp har sendt en hær av spådomsdamer, hvis samtlige krystallkuler viser en kølsvart framtid for Norge (det ryktes også om et spektakulært offerrolle-nummer), Vingle-Venstre har finpusset linedansingen og knivkast mot roterende arbeidstakere, og KrF går fortsatt rundt og håper på et mirakel før teppefall.

Popkorn selges i døra. Godt valg!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.