Som jeg utla om meg selv for et par måneder siden, havnet jeg i en akutt 40-årskrise som følge av et legebesøk som kort fortalt endte opp med at jeg ble stemplet som litt for feit.

Nå kan jeg fortelle at tilstanden min har blitt betraktelig forverret, og jeg tenker ikke på vekta:

En av tingene jeg har gjort siden den gang, er å kjøpe meg en sykkel.

Jeg var nok fortsatt litt lettere desperat og manisk etter legebesøket og holdt på å gå i fella ved å kjøpe en altfor dyr karbonsykkel som veide mindre enn sykkelhjelmen jeg normalt sett ikke bruker.

Heldigvis fikk jeg et snev av fornuft over meg, og gikk for den billigere varianten - noe som gjorde at jeg også denne måneden kunne fø mine barn med mat.

Uansett, sykling har det blitt, og her en dag befant jeg meg plutselig på Gåsbu sammen med en nye doningen min. Hvem skulle trodd det?

Det gikk da lett, tenkte jeg, og fortsatte innover mot St. Olav. Føret var trått med en blanding av søle og snø, og jeg måtte stå for å sykle nedover.

Da jeg så skimtet at en langrenner kom ut av skogen forsto jeg at det hadde gått litt for langt.

«Hva er det som har gjort deg så desperat at du sykler rundt for harde livet på steder hvor snøen fortsatt ligger og hvor INGEN andre bedriver sykling», tenkte jeg, mens langrenneren så undrende på meg der jeg kavet av gårde – i samme retning jeg hadde kommet fra.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.