Dæven trøkke, jeg er forbanna! Ikke sånn vanlig, stuslete søringsint, men ordentlig god, gammeldags, nådeløs nordlendingførrbainna!

Jeg logget på PC-en og ante fred og ingen fare da jeg skulle sjekke eBay. Plutselig så jeg denne: «You have 3 unpaid items». Men i alle dager? Jeg mumlet grettent mens jeg klikket meg videre. Forbauselsen var komplett da listen over nylige kjøp viste tre splitter nye iPhone som lyste ekkelt mot meg. «Hva i helv...?!»

Jeg trodde først jeg hadde logget meg inn på noen annens profil, men nei – jeg var åpenbart den kommende eieren av opptil en hel bråte med telefoner jeg aldri i mitt liv ville ha vurdert å kjøpe.

Det viste seg raskt å ligge mer enn bare en ubehagelig misforståelse bak: Noen har rett og slett hacket seg inn og forsøkt å kjøpe tre telefoner for mine penger. Æh! Heldigvis var brukskontoen min nesten tom, så svindleren har ikke fått betalt for varene – som skulle sendes til en postboks i USA. Men ikke nok med det: Svindleren – den lovløse lømmelen – har også kjøpt en pokkers PARYKK til 45 dollar fra en selger i Kina. Her har betalingen gått gjennom, så nå har jeg minus på kontoen og en hårdott på veg over dammen. Skal dette være en dårlig spøk? En parykk? Hår?! Sitter det en frekk liten f... der ute og prøver å gni det inn at han har lurt meg? Hvis jeg noen gang fakker denne taskenspilleren, da blir det buksevann til det står ut av begge øra på’n!

Grytidlig i går morges, på amper, knotete og noe nervøs engelsk, fikk jeg heldigvis ringt eBay og stanset all den pågående svindelen. Parykken blir også refundert. Takk og lov! Det som plager meg mest er at alle de irriterende folkene som hele tiden sier «bytt passord ofte!» søren meg hadde rett likevel.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.