Jeg må først innrømme det: At selv om jeg er Liverpool-supporter så er det jo selvsagt fascinerende at en nordmann har fått jobben som manager i Manchester United – et av verdens aller største og mest kjente merkenavn, men det går en grense.

Altså: Nå for tiden må du droppe internett og holde deg til intranett om du ikke skal bli bombet av enda en ny vinkling om Solskjær. Jeg skjønner jo at den mannen skaper klikk, men hvor lenge skal dette pågå?

Jeg trodde det skulle roe seg litt ned da seiersrekken til United ble brutt mot Burnley. Da hadde det blitt messet om den seiersrekken så lenge og om alle rekorder som sto for fall hvis også neste kamp ble vunnet, men hva skjedde så når de først sluttet å vinne?

Da fant man raskt andre «rekorder»

Da begynte man å snakke om rekorder i antall kamper som ubeseiret for en ny manager og antall borteseire på rad for en ny manager.

Og slik er jeg redd det vil fortsette.

Den dagen United taper en bortekamp vil man sikkert kunne finne ut at Solskjær jakter på rekorden på den nye manageren som har unngått å tape på datoer med oddetall!

Eller at Solskjær nå bare er to kamper unna rekorden for nye managere i Manchester United i antall trepoenger på rad i oppholdsvær!

Og slik kommer det til å fortsette.

Og nei: Jeg er ikke misunnelig (bare litt).

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00