Jeg må først innrømme det: At selv om jeg er Liverpool-supporter så er det jo selvsagt fascinerende at en nordmann har fått jobben som manager i Manchester United – et av verdens aller største og mest kjente merkenavn, men det går en grense.

Altså: Nå for tiden må du droppe internett og holde deg til intranett om du ikke skal bli bombet av enda en ny vinkling om Solskjær. Jeg skjønner jo at den mannen skaper klikk, men hvor lenge skal dette pågå?

Jeg trodde det skulle roe seg litt ned da seiersrekken til United ble brutt mot Burnley. Da hadde det blitt messet om den seiersrekken så lenge og om alle rekorder som sto for fall hvis også neste kamp ble vunnet, men hva skjedde så når de først sluttet å vinne?

Da fant man raskt andre «rekorder»

Da begynte man å snakke om rekorder i antall kamper som ubeseiret for en ny manager og antall borteseire på rad for en ny manager.

Og slik er jeg redd det vil fortsette.

Den dagen United taper en bortekamp vil man sikkert kunne finne ut at Solskjær jakter på rekorden på den nye manageren som har unngått å tape på datoer med oddetall!

Eller at Solskjær nå bare er to kamper unna rekorden for nye managere i Manchester United i antall trepoenger på rad i oppholdsvær!

Og slik kommer det til å fortsette.

Og nei: Jeg er ikke misunnelig (bare litt).

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.