For det er noe rart med oss karer og shorts. Vi går ikke alltid så bra sammen. Du har sikkert sett det, hvordan vi skifter ganglag når vi får på oss stuttbukse. Jeg tror det henger sammen med at vi ikke vet hvor vi skal gjøre av beina, når de ikke har langbukse rundt seg. Så vi slenger kanskje litt ekstra med leggene, samtidig som vi prøver å late som om alt er i orden, selv om alle kan se at det ikke er det.

For å dempe følelsen av ikke å vite hva en skal gjøre, er det noen karer som tar på sokker og drar dem godt opp mot knærne for ikke å kjenne seg så nakne. Andre drar opp stuttbuksa til like under armene, så den er på plass. Av samme grunn er det noen som bruker belte på stuttbuksa. Men jeg er ikke helt der ennå.

Selv har jeg to stuttbukser. Den ene har lommer med glidelås langt nedpå lårene. Det går til og med an å ha lommeboka der. Men du føler deg ikke særlig smart når du står i kassa på CC og leter etter pungen. Den andre shortsen har passe lommer, men er altfor stor. Det henger nok sammen med at jeg ikke orket å prøve den, og etterpå orket jeg ikke å bytte den. Så er det noen shortser som ikke engang har lommer til å plassere henda i. Da er det ikke bare beina som føler seg hjemløse, men hele personen.

At enkelte av oss kan føle oss uvel i stuttbukser, henger sammen med mangel på trening i å bruke det. Og går du i klær du ikke er vant med, ramler du raskt ut av komfortsonen din. Det er derfor vi ser ut til å få gangefeil hver gang vi tar på stuttbukse. Men nå er det i ferd med å normalisere seg. Nå er det endelig langbuksevær igjen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.