Er det ikke irriterende med kjekkaser som får kvinner til å falle som dominobrikker på danskebåten i desemberstorm? Jeg har omsider avslørt hemmeligheten: Ved å følge disse enkle rådene kan du bli mer populær enn Brad Pitt og Justin Bieber til sammen.

Det første trikset: Kjøp en stor og flott blomsterbukett. Deretter går du rundt i byen eller på kjøpesenteret med blomstene i hånda. Rak i ryggen og med et selvsikkert smil – gjerne med dress og pensko. Personlig velger jeg kjole og hvitt, monokkel og spaserstokk. Tro meg, det funker! Damene stråler når de ser en mann med blomster: «Åååh! En myk og raus gentleman!»

Jeg går 30–40 runder på Maxi hver lørdag, men etter noen timer begynner blomstene å bli så visne at man ikke lenger oppnår full effekt. Vi går derfor videre til neste triks: Bikkjer. Damer elsker hunder, og ingenting er mer effektivt enn å gå søndagstur med et lite dyr. Møter man en dame med hund, så er man nesten garantert kontakt. En sikker vinner er å snakke om rase, kjønn og avføring.

Når man har brukt opp femten hundeposer etter å ha tråkket nitten mil i nabolaget, så har man et siste supertriks: Barnevogn. Damer elsker små barn, og ressurssterke alenefedre virker å stå spesielt høyt i kurs. Selve barnet er ikke så viktig; det mest essensielle er at man har vogna. Hvis noen spør om å få kikke, så kan du svare at barnet har kikhoste og ikke må eksponeres for lys.

Kort oppsummert: Ta på deg flosshatt og smoking og gå rundt i nabolaget med åtte-ni bikkjer, 100 røde roser og ei tom barnevogn mens du ler høyt for deg selv. Jeg kan garantere at du i løpet av kort tid vil befinne deg i en seng omsvermet av damer. Hvitkledde damer som gir deg piller i alle verdens farger. Lykke til!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.