Er det ikke irriterende med kjekkaser som får kvinner til å falle som dominobrikker på danskebåten i desemberstorm? Jeg har omsider avslørt hemmeligheten: Ved å følge disse enkle rådene kan du bli mer populær enn Brad Pitt og Justin Bieber til sammen.

Det første trikset: Kjøp en stor og flott blomsterbukett. Deretter går du rundt i byen eller på kjøpesenteret med blomstene i hånda. Rak i ryggen og med et selvsikkert smil – gjerne med dress og pensko. Personlig velger jeg kjole og hvitt, monokkel og spaserstokk. Tro meg, det funker! Damene stråler når de ser en mann med blomster: «Åååh! En myk og raus gentleman!»

Jeg går 30–40 runder på Maxi hver lørdag, men etter noen timer begynner blomstene å bli så visne at man ikke lenger oppnår full effekt. Vi går derfor videre til neste triks: Bikkjer. Damer elsker hunder, og ingenting er mer effektivt enn å gå søndagstur med et lite dyr. Møter man en dame med hund, så er man nesten garantert kontakt. En sikker vinner er å snakke om rase, kjønn og avføring.

Når man har brukt opp femten hundeposer etter å ha tråkket nitten mil i nabolaget, så har man et siste supertriks: Barnevogn. Damer elsker små barn, og ressurssterke alenefedre virker å stå spesielt høyt i kurs. Selve barnet er ikke så viktig; det mest essensielle er at man har vogna. Hvis noen spør om å få kikke, så kan du svare at barnet har kikhoste og ikke må eksponeres for lys.

Kort oppsummert: Ta på deg flosshatt og smoking og gå rundt i nabolaget med åtte-ni bikkjer, 100 røde roser og ei tom barnevogn mens du ler høyt for deg selv. Jeg kan garantere at du i løpet av kort tid vil befinne deg i en seng omsvermet av damer. Hvitkledde damer som gir deg piller i alle verdens farger. Lykke til!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00