Jeg har alltid vært ganske rotete. Nøkler, bankkort og mer til forsvinner for meg i hytt og gevær. Ofte kan jeg snakke i mobilen samtidig som jeg leter febrilsk etter hvor i pokker jeg kan ha gjort av telefonen. Jeg legger gjerne ting på lure steder der jeg føler meg sikker på at jeg skal finne det igjen, men borte blir sakene. Igjen og igjen.

Men den siste uka har jeg vært ekstrem. Ikke vet jeg hvorfor, men hjernen har tydeligvis vært på uanmeldt ferie. For å starte med et eksempel: Tidlig i uka skulle jeg ha meg et glass av brusflaska som lå i kjøleskapet. Jeg tok den ut, skrudde av kroken, og begynte å helle i det jeg mente var glasset jeg hadde funnet i skapet. Det var feil. Der sto jeg som en tulling og helte brus i en dyp skål som egner seg best til is eller suppe. Jeg følte meg ikke særlig lur.

Det satte standarden for uka. I ettertid har ting blitt borte i tur og orden, og jeg har brukt store deler av fritida på leting. Fortsatt er jeg usikker på om jeg har funnet meg selv.

Jeg kan ta nok et eksempel fra uka som har gått. Bombesikker på at jeg hadde kjøpt tannkrem på butikken tidligere på dagen, sto jeg på badet for å pusse tennene en kveld. Men tannkrem var det ikke å finne. Jeg lette leiligheten rundt etter lure steder jeg kunne ha lagt tuba, men uten hell. Jeg ga opp, og gikk for å legge noe i kjøleskapet. Og hva fant jeg der? Jo der sto tannkremtuba. Kald og god. Heldigvis sto ikke melka på varmekablene på badet.

Alt kan allikevel ikke være negativt. Jeg må i det minste være kretsmester i surring.

Les også
DEBATT På tide å orientere seg mot dyreriket nå.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.