En liten blå pøl, en smak av Syden rett utenfor terrassedøra. Solvendt, med tikibar på kanten. Har jeg fundert på.

Men det er da foreløpig blitt med tanken. Og jeg mener tanken, den er jo god nok. Jeg tenkte at med basseng i hagen så kan jeg jo droppe den derre turen til et gresk ferieparadis. Spare de grammene eller hektoene eller kiloene eller hva det nå er jeg bidrar med av CO2 når jeg setter meg på det charterflyet med trange seter. Og bare bli hjemme i hagen og dyrke kortreist hula-hula-stemning.

Det var tanken. Men liv og lære, vet du. Det er noe greier. Teori og praksis. Norsk gjennomsnittstemperatur og gresk. Der er vi ved kjernen av problemstillingen. For skulle jeg kunnet glede meg over en kortreist bassengtilværelse om sommer’n, så måtte jeg nok lagt opp til vedfyring. For å få noen tusen liter fake azurblått vatten varmt nok. Og jeg bærer nok ved om vinteren for å overleve.

Dessuten ser det snodig ut når man må ha varmelampe i tikibaren for å tine opp i drinken midt i juli. Og ulltrøye under Hawaii-skjorta klør noe så gæli.

Det måtte være. Man kunne kanskje greie å rettferdiggjøre investeringen. Hvis man kunne åpne bassenget for en slags kombidrift. Jeg er litt i tenkeboksen på hva det kunne være, men oppdrett av ørretyngel har selvfølgelig slått inn som en forretningsmulighet. Kunne hatt renne fra bassenget og ned i Flagstadelva, slik at jeg kunne drenere bassenget for potensiell rakfisk når varmen kommer. Det er mulig det er en idé.

Men jeg er redd for at det blir Kreta. Igjen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.