Det har jo lenge blitt rapportert på glossy nettsider at Beckham-parets første sønn, Brooklyn, ble oppkalt etter stedet hvor hyrdestunden som skapte ham fant sted.

Dermed ligger det i kortene at mor og far Beckham, mener at de kan føre opprinnelsesstedet for sin førstefødte tilbake til Brooklyn, bydelen i The Big Apple. Riktignok heter han også Joseph, men det er etter hva undertegnede kan finne fram til, Brooklyn som er mest brukt.

Jeg kan heller ikke erindre å ha lagt merke til at denne trenden har tatt av stort, utover i diverse kjendiskretser. Men det burde den. Foreldre leter stadig etter spesielle navn til sine barn. Noe som ikke alle andre heter. Her er det store muligheter.

Så hva hvis du er sikker på at ditt kommende barn ble unnfanget på en bygdefest i Nybygda? Navnevalget er lett. Det kommer av seg selv, og ruller over tungen. Nybygda Olsen. Putt inn Frank eller Hege i midten, og saken er i boks.

Eller har det seg slik at kjærlighetstrangen ble for stor på en skogsbilveg oppover mot Trysil? Her blir det mer spennende. Bergeberget Hansen, eller Skogen Jensen. Eller hva med Styggberget Andersen?

Samtidig kan dette også føre til tilstander vi ikke vil se. Tilstander som gjør at man må se en annen veg, for ikke å se noe rart. For det kan bli populært med visse stedsnavn. Ergo kan vi oppleve horder av mennesker som prøver å utvide familien på utvalgte steder.

Jeg tør ikke tenke på hva slags folk som reiser til Helvete i Gausdal i et sånt ærend.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.