Dagen min starter grytidlig når den første alarmen ringer klokken 07:17. «Hurra, det er lørdag!», tenker jeg – bare for å finne ut at det er onsdag og fortsatt helt absurd lenge til helg.

Skuffet drar jeg dyna over hodet, og rekker akkurat å blunde i 32 sekunder før den infernalske klokkeradioen skrur seg på – akkurat så langt vekk fra senga at jeg MÅ stå opp.

Trøtt og blind subber jeg bort til klesskapet og røsker ut det jeg tror er en blå og nøytral T-skjorte, men som egentlig er en hullete og fæl busserull jeg bruker når jeg maler.

Ferden fortsetter inn på badet, hvor jeg ser at skjegget trenger å trimmes. Jeg skrur på den elektriske klipperen og kjører den kort og målrettet inn i buskaset – kun for å bryte ut i et grufullt hyl.

I min svaksynte forvirring har jeg tatt feil av skjeggtrimmeren og epilatoren. Ikke spør meg hvorfor jeg har en epilator … Tykke hår røskes med voldsom kraft ut av fjeset. Blodet pipler. Tiden er knapp, så jeg må gå på jobb med mer skjegg på høyre enn på venstre side.

Etter en kjapp dusj på 34 minutter er det på tide å få på linsene. De føles tørre, så jeg fisker fram øyedråpene. For å gjøre en lang historie kort: Det er ALDRI lurt å ha superlim i samme skuff som øyedråper.

Fullstendig sammenklistret griper jeg etter det jeg tror er en deodorant, men som viser seg å være svart quickshine-skopuss. Bedre enn ingenting.

På et aller annet vis kommer jeg meg ned til jobb, hvor jeg famler etter nøkkelkortet. Jeg drar og drar, men intet skjer. Plutselig merker jeg at jeg står med VISA-kortet. Jeg humrer oppgitt, og finner riktig kort. Drar og drar, men ingenting skjer.

«Dette er Nav», sier en stemme bak meg. Feil bygård. IGJEN.

Nå skal det bli godt med helg ...

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.