Denne personen heter Stiango og er tryllekunster. Eller han skulle ønske han var tryllekunster (for han er egentlig temmelig dårlig).

Stiango liker å bli introdusert med dramatisk klassisk musikk. Hans spesialitet er korttriks og noen små illusjoner.

Stiango vet selv at triksene hans er av det simple slaget, men av og til, når han har dagen, møter han folk som står med store øyne og ikke har en anelse om hva som har skjedd.

Dette kan spesielt skje i settinger hvor publikum er påvirket av alkohol (Stiango bør absolutt ikke være påvirket av alkohol), eller hvis det er snakk om veldig, veldig små barn. Altså barn under fem år.

Det er dog et spesielt triks som kan få denne effekten blant den voksnere del av befolkningen også. Spesielt dersom de er av det litt uoppmerksomme slaget. Det handler om at Stiango kan få et kort fra en kortstokk til å dukke opp på mange forskjellige steder. Han kan legge det i bunnen av kortstokken og så dra det ut av midten av kortstokken, eller på toppen. En gang gjorde Stiango trikset på sjefen. Sjefen skjønte ingenting da han plutselig fant kortet i lommeboka si.

Følelsen av å se et annet menneske ikke fatte noe som helst av det som nettopp skjedde foran øynene sine er ubetalelig.

Jeg tror jeg må bringe fram Stiango litt mer i lyset. Kanskje jeg kan lure sjefen min på andre områder?

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.