Jeg synes ikke jeg gjør noe annet enn å kjøpe nye klær, men likevel er det samme gamle leksa hver eneste morgen: Klesskapet er kjemisk fritt for plagg, og jeg har absolutt ingenting å ha på meg. Dette har resultert i en del pinlige situasjoner på jobb, men nok om det.

Skittentøykurven derimot, den er fullere enn noen gang. Eller vent, det er egentlig ikke sant: Kurven er nemlig helt tom, men ved siden av har det vokst opp et gigantisk berg av møkkete klær. Økonomisk som jeg er, ønsker jeg helst ikke å vaske en maskin før jeg får fylt den helt opp, noe som har medført at jeg nå har åtte halvstore hauger med henholdsvis ull, fargede klær, svarte klær, hvite klær, fargede håndklær, hvite håndklær, farget og hvitt sengetøy, men ingen av haugene er i seg selv store nok til å fylle en maskin, så derfor blir de liggende der – lenge – inntil jeg får brukt enda mer av hver kategori. Sist jeg snudde haugen fant jeg en T-skjorte jeg ikke hadde sett siden 2013. Den hadde ligget så lenge på varmekablene at den hadde smuldret helt opp, så jeg måtte til slutt støvsuge den opp fra gulvet.

Skal jeg være ærlig så liker jeg veldig godt å vaske klær. Jeg føler på en måte at jeg det er min form for hushjelp, men jeg setter som sagt ikke frøken AEG i sving før det strengt tatt er skrikende nødvendig. I mellomtiden skal jeg ut på byen og trenger svarte sokker og en svart skjorte, men alle eksemplarene av de nevnte plaggene er allerede brukt og begravd midt inni skittentøyberget et sted. Samtidig har jeg ikke samlet opp nok svarte hverdagsskjorter og sokker til å forsvare en strømkrevende runde i maskinen, så da sitter jeg der avkledd og ensom med skjegget i tørketrommelen.

Eneste løsning: Kjøpe enda flere klær. På den måten kan jeg kanskje klare å få på meg noe rent til jul.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.