Det begynner å bli lenge siden jeg gikk på Briskeby. Jeg har vært der noen ganger som barnevakt for min sønn og jeg var på noen kamper da Ståle Solbakken regjerte og de faktisk kunne spille fotball, og den gangen de virkelig spilte mot andre som kunne spille fotball.

Med all respekt så har ikke lag som Grorud, Finnsnes og Follo skapt den store interessen for meg – til tross for at jeg er mer enn gjennomsnittlig opptatt av fotball.

HamKam er jo en gammelt storlag som jeg hadde store forventninger til da jeg forvillet meg over fjellet og bosatte meg her for 12 år siden.

Som barn husker jeg HamKam som et av de alle største. Med profiler som Vegard Skogheim, Petter Belsvik, Jan Åge Fjørtoft, Terje Kojedal og ikke minst Pål Jacobsen – en spiller mange litt eldre enn meg fra hjemtraktene beundrer og de blir nærmest blanke i øynene når jeg forteller at Pål er kollegaen min.

Men nå lover jeg; nå blir det tur til Briskeby.

Jeg må nesten det ettersom opprykket er klart. OBOS-ligaen er jo noe helt annet og selv om det ikke blir sesongkort på meg, lover jeg å igjen gå på kamp.

Jeg lover å ta på meg fotballskjerfet og sykle ned til Briskeby – gjerne i litt god tid for å kjenne på stemningen.

Der vil jeg reise meg når spillerne kommer på banen og juble som en villmann når det blir scoring.

Når bortelaget scorer altså.

Jeg må jo nesten det når Viking kommer på besøk.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.