Når man ser seg selv i speilet hver eneste dag vil hjernen aldri oppleve at man eldres. Så derfor. Her er 10 tegn på at du ikke er like ung lenger:

1. Du spiller fortsatt fotball og tror du er like god, hurtig og sterk som da du var 20. Helt til strekken kommer og du oppdager hvor utrolig mye lengre tid det tar før du kan spille fotball igjen.

2. Du stoppet omtrent i 2003 å høre på ny musikk og hører stort sett på gamle gitarhelter fra 80- og 90-tallet når du får lytte i fred.

3. Du har overhodet ingen forståelse for at ungdommer sender «streaks» til hverandre på Snapchat.

4. Du har i det hele tatt store problemer med å forstå hensikten med Snapchat.

5. Du driver og belærer ungene dine om at da du var liten så «gikk vi til hverandre og spurte om vi skulle leke». De ser rart på deg og sender en snap.

6. Du mener alvorlig talt at det var mer snø da du var liten enn det er nå.

7. Du kan fortelle dine barn om at det var en gang at Norge faktisk var gode til å spille fotball, men de vil ikke tro deg.

8. Du legger ut om at da du var liten hadde du bare én TV-kanal, ikke internett og ikke PlayStation, og barnet bare ser på deg og uttrykker: «Du må ha hatt det kjedelig».

9. Du forteller om at da du spilte data, brukte du kasettspiller. Du snakker om «syntax error» og at det tok omtrent én time å laste inn et spill med usedvanlig dårlig grafikk. Da ler de.

10. Da du var student, like før internett «breaka», kom du på den geniale ideen å bruke halve studielånet på Store Norske Leksikon innbundet i skinn.

11. To år tidligere brukte du sparepengene dine på laserdisc.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00