Når man ser seg selv i speilet hver eneste dag vil hjernen aldri oppleve at man eldres. Så derfor. Her er 10 tegn på at du ikke er like ung lenger:

1. Du spiller fortsatt fotball og tror du er like god, hurtig og sterk som da du var 20. Helt til strekken kommer og du oppdager hvor utrolig mye lengre tid det tar før du kan spille fotball igjen.

2. Du stoppet omtrent i 2003 å høre på ny musikk og hører stort sett på gamle gitarhelter fra 80- og 90-tallet når du får lytte i fred.

3. Du har overhodet ingen forståelse for at ungdommer sender «streaks» til hverandre på Snapchat.

4. Du har i det hele tatt store problemer med å forstå hensikten med Snapchat.

5. Du driver og belærer ungene dine om at da du var liten så «gikk vi til hverandre og spurte om vi skulle leke». De ser rart på deg og sender en snap.

6. Du mener alvorlig talt at det var mer snø da du var liten enn det er nå.

7. Du kan fortelle dine barn om at det var en gang at Norge faktisk var gode til å spille fotball, men de vil ikke tro deg.

8. Du legger ut om at da du var liten hadde du bare én TV-kanal, ikke internett og ikke PlayStation, og barnet bare ser på deg og uttrykker: «Du må ha hatt det kjedelig».

9. Du forteller om at da du spilte data, brukte du kasettspiller. Du snakker om «syntax error» og at det tok omtrent én time å laste inn et spill med usedvanlig dårlig grafikk. Da ler de.

10. Da du var student, like før internett «breaka», kom du på den geniale ideen å bruke halve studielånet på Store Norske Leksikon innbundet i skinn.

11. To år tidligere brukte du sparepengene dine på laserdisc.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.