Do vet, kvinnor dom bara gjör så her; striiiiker litt på hood. Jag menar inte göra ondt på dej, men jag vet det blir bättre så – efterpå. Jag gjör hårdt på dej!

Han sa det sånn, med aksenten til Zlatan Ibrahimovic. Du kan se for deg Blanitsj med jiu-jitsu-kroppen stå over meg, med dyp stemme og varme hender. Jeg ligger i bare undertøyet, under et tynt laken. Han har nettopp åpnet bh-stroppen min og smurt olje over skuldrene mine.

Jag blir inte als trött, jag er erfaren och kan gjöra detta hela dag! Blanitsj var klar for 50 minutter klassisk svensk massasje. Han forklarte hvorfor hans never var langt å foretrekke framfor kvinnelige massører. De bruker nemlig ikke kreftene når de skal kna folks ømme muskler og stive nakke. Hårdt, måste det va’! Et øyeblikk var jeg usikker på hvor klar jeg følte meg, men å stålsette seg er bortkastet, når hele skroget allerede er stivt. Og det var lett å bli overbevist om at Blanitsj var rette mann: Min mamma er också massör, hon er över 70 og jag lära av henne, i mitt hemland.

Hvor er det, da? mumlet jeg høflig konverserende, før ansiktet ble trykket lenger og lenger ned i frottéhåndkleet på massasjebenken. Jag kom från Albanien. Men också, jag jobbat med idrottsmän i Tyskland og Ôsterrike. Du vet, Bundesliga.

Mhm, gryntet jeg og prøvde å høres imponert ut, mens lufta ble presset ut av meg og videre samtale opphørte fra min side. Den stive kontorkroppen responderte med høylydte knakelyder på behandling à la eliteutøvere. Jag gjör din kropp om från knäckebröd til ... hva do sier; bröddeg?

Jeg følte vi var i ferd med å bli varme i trøya, både Blanitsj’ og jeg, da han plutselig mente det var på tide å stå opp: Femti minuter är veldit kort! Men hårdt är bra - ja?!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.