Do vet, kvinnor dom bara gjör så her; striiiiker litt på hood. Jag menar inte göra ondt på dej, men jag vet det blir bättre så – efterpå. Jag gjör hårdt på dej!

Han sa det sånn, med aksenten til Zlatan Ibrahimovic. Du kan se for deg Blanitsj med jiu-jitsu-kroppen stå over meg, med dyp stemme og varme hender. Jeg ligger i bare undertøyet, under et tynt laken. Han har nettopp åpnet bh-stroppen min og smurt olje over skuldrene mine.

Jag blir inte als trött, jag er erfaren och kan gjöra detta hela dag! Blanitsj var klar for 50 minutter klassisk svensk massasje. Han forklarte hvorfor hans never var langt å foretrekke framfor kvinnelige massører. De bruker nemlig ikke kreftene når de skal kna folks ømme muskler og stive nakke. Hårdt, måste det va’! Et øyeblikk var jeg usikker på hvor klar jeg følte meg, men å stålsette seg er bortkastet, når hele skroget allerede er stivt. Og det var lett å bli overbevist om at Blanitsj var rette mann: Min mamma er också massör, hon er över 70 og jag lära av henne, i mitt hemland.

Hvor er det, da? mumlet jeg høflig konverserende, før ansiktet ble trykket lenger og lenger ned i frottéhåndkleet på massasjebenken. Jag kom från Albanien. Men också, jag jobbat med idrottsmän i Tyskland og Ôsterrike. Du vet, Bundesliga.

Mhm, gryntet jeg og prøvde å høres imponert ut, mens lufta ble presset ut av meg og videre samtale opphørte fra min side. Den stive kontorkroppen responderte med høylydte knakelyder på behandling à la eliteutøvere. Jag gjör din kropp om från knäckebröd til ... hva do sier; bröddeg?

Jeg følte vi var i ferd med å bli varme i trøya, både Blanitsj’ og jeg, da han plutselig mente det var på tide å stå opp: Femti minuter är veldit kort! Men hårdt är bra - ja?!

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00