Derfor er det nå ganske ironisk at jeg må passe meg for å ikke bli en av disse selv.

Den siste uka har arbeidstiden min vært fra klokken seks hver morgen. Det er TIDLIG!

På forhånd var jeg sikker på at jeg kom til å bli en vandrende landmine, så gretten og fæl at ingen måtte komme nærmere enn 200 meter før jeg hadde fått i meg minst fem kopper kaffe.

Men hva har skjedd? Jo, jeg har begynt å legge meg klokken 21 (!). Når alarmen begynner å mase 05:17, da spretter jeg opp – blid som ei lerke.

Munter og plystrende fikser jeg frokost før jeg storkoser meg på jobb – mutters alene i et par timer før resten av verden kommer krypende ut av drømmeland.

Alle meldinger som tikker inn på telefonen etter klokken 21 blir nå besvart halv seks neste dag.

«GOD MORGEN!! :-D», skrev jeg til en kvinnelig bekjent. Hun ble selvsagt livredd og trodde det hadde klikket for meg.

Ja, også ble hun sinna fordi det pep i telefonen mens hun sov. Det er strengt tatt ikke mitt problem.

Når de første kollegene kommer ved åttetiden, da er jeg allerede så godt i gang at jeg nærmer meg lunsj.

«Hei, hei!», kvitrer jeg smørblidt.

I retur får jeg skeptiske blikk som antyder at jeg snarest burde hentes av menn i hvite frakker.

Folk er rett og slett ikke vant til at jeg er så blid. Og blide folk, det er jo unektelig veldig irriterende.

Men, er det er for godt til å være sant, så er det gjerne dét: I går, da alarmen ulte kvart over fem, da var jeg tilbake i god, gammel modus: Gretten, blind, snørrete, tverr, sur og fæl.

Jeg bjeffet morskt til den første kollegaen, men hun smilte bare vennlig:

«Det er så godt å ha deg tilbake!»

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.