Også nabolaget kan ha godt av å lese disse ord.

Som dere muligens har fått meldinger og varslinger om, har det foregått en del ting i mitt ringe hjem som med god grunn kan og bør vekke bekymring.

Jeg tenker på utbrudd, høylytt banning, slåing i vegger og nærmest krampaktig hulking. Bunnløs fortvilelse. Til tross for dette, ber jeg dere dog stanse saksbehandlingen dere muligens har satt i gang med og samtidig forberede dere på at det nok sannsynligvis kommer mer utover høsten. Alt ligger an til det, er jeg redd. Men altså: Ingen grunn til bekymring.

For selv om ytre tegn kan tyde på det, kan jeg forsikre om at de ikke foregår vold i nære relasjoner. Det er ikke det dette er snakk om. Ungene i huset har det godt. Fruen likeså.

Det er verre med mannen.

Han har nemlig den skjebnen at han for cirka 40 år siden ble født i en by som heter Stavanger. I denne byen er det et fotballag som heter Viking som han er forpliktet til å heie på. Dette er ikke et valg han har og dette kan heller aldri reverseres.

Hvis du fortsatt ikke forstår hvor jeg vil med dette, kan du ta en titt på tabellen. Legg spesielt merke til hva som skjer på overtid i kampene Viking spiller.

Hvis jeg i tillegg legger fram at hans engelske lag er Liverpool, så tror jeg du begynner å fatte reaksjonsmønsteret hans.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.