Å jobbe i en lokalavis fører ofte til at man må endre planene. Og det relativt kjapt. I hui og hast blir man sendt ut på oppdrag. Man kan sitte i intervjuer som man unnskyldende må stikke av fra og gjenoppta senere hvis det skjer noe akutt. Brenner det et hus kan mange andre ting vente. Når slike skjer hender det at man glemmer ting. I alle fall undertegnende. Og det var akkurat det som skjedde da jeg forleden måtte bryte opp litt raskt (intervjuet var for så vidt i boks). Ikke bare var det én ting jeg hadde glemt, men to:

På veg til jobb fikk jeg først en melding om at jeg hadde glemt linselokket til kameraet mitt. Jeg avtalte at jeg kunne hente det i postkassen neste morgen, noe jeg gjorde.

Problemet var at jeg begynte på jobb veldig tidlig den morgenen så klokken var ikke mer enn litt over 06 om morgenen da jeg lusket rundt og gravde i postkassen. Og der sto forsynemeg mannen i huset i vinduet og betraktet meg. En temmelig snodig situasjon.

Jeg har fått vite etterpå at mannen da sa til sin kone (hun jeg hadde intervjuet): «Ehhhh. Nå kom det en kar her og plukket opp en puck fra postkassa».

Det hører også med til historien at linselokket ikke var det eneste jeg glemte. Notatene lå også igjen. Dette løste vi på den kreative måten ved at intervjuobjektet mitt (dette var ikke en sak hvor kritikkverdige forhold ble tatt opp, men en gladsak) rett og slett tok bilde av notatene mine.

Da oppdaget jeg hvor utrolig stygt jeg egentlig skriver, men det er en annen historie.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.