Undertegnede manøvrerte sin kvapsete kropp mot en innbydende sofa, og med alt annet enn smidige bevegelser, ble den store massen av oppspist julepølse og sjokolade brettet utover møbelet.

Sofaen neiet som en følge av dødvekten, men det var ikke den som til slutt bukket under for den ekstra tonnasjen.

«Knæpppfsvj».

Dermed var adgangskortet til arbeidsplassen historie. Berget av biff ble for mye for en bit hard plast, som hang fast til vømmølsbuksene via en skikort-holder. Nå var det to biter hard plast. Snittet var akkurat på midten, og det må sies: det hadde ikke vært renere og penere, om du hadde utført massakren med en skarp kjøttkniv.

Siden dette skjedde mot helg, var nytt kort utenfor rekkevidde et par dager til. Dermed vart det fort trælsomt, når man hadde jobbærend utenom ordinær åpningstid. Men det var fortsatt hope in a hanging snore. Magnetstripen var intakt, og det store spørsmålet var om det var nok hard plast å få grep på, slik at biten kunne dras gjennom kortleseren.

Det viste seg at klumpete fingre var i vegen for dette. Men via både kløkt, flaks og en spiss negl på lillefingeren, oppfant man en metode, som gjorde at plastbiten snirklet i veg gjennom kortleseren.

Men tankene går først og fremst til det gamle kortet. Hva følte det da kiloene kom rasende, og det innså at tiden var omme? Grøss.

Det er også verdt å merke seg at det nye kortet, kom med forsterket kortetui.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.