Vi trodde vel ikke at bompenger var det første vi skulle bli avkrevd, men det var tilfelle. 150 mil senere var det faktisk eneste gangen på turen. Men nok om det.

Mest spennende var det kanskje å kjøre ut på Autobahn.

Den hadde vi hørt mange skrekkhistorier om, som for eksempel om sjufelts veger med Porscher i 270 kilometer i timen. Ikke bare bare å matsje for en Toyota Yaris.

Men vi opplevde at det var velordnet og greit, selv om det kom noen «kanonkuler» bakfra var det bare å passe på i speilene og sjekke blindsona.

Så alt forløp greit, uten uhell av noe slag.

De fleste ulykker skjer i hjemmet, er det et munnhell som heter. Så dagen etter at Yarisen var godt parkert hjemme på Hamar, var det på tide med en tur på Maxi.

Det er kanskje slik at garden er litt nede på hjemmebane. Jeg skulle bare parkere bilen for å gjøre et lite ærend.

Da ser jeg en bil som oppfører seg litt merkelig, i form av en unaturlig sving.

Jeg tror det er noen som driver ap med meg, fordi den har slettes ingen sjåfør, og bilen kommer rett mot meg! Jeg gjør i full fart en unnamanøver og er glad for at parkeringsplassen på Maxi akkurat denne dagen langt fra er full. Moralen i denne historien kunne vært at det er typisk at man kjører «halve Europa» rundt uten skade eller uhell, for så å ende opp med et vrak på Maxi. Men heldigvis gikk det bra, og bilen er like hel. Den hodeløse bilen endte sin ferd i et hull på parkeringsplassen. Det er i hvert fall en bileier som kan prise seg lykkelig for at det ikke gikk mye verre.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.