Si hva du vil om lille Kim, men han er i hvert fall glad i seg selv og den sublime sveisen sin.

I Nord-Korea har menn visstnok bare ti ulike frisyrer å velge mellom, og alle er de til forveksling like Kims egen bollesveis. Luksus! Problemet er bare at alle frisyrene ser omtrent like dølle og identiske ut, og ingen av dem bærer preg av nevneverdig genetisk hårtap. Mystisk.

Har de funnet opp en superkur mot den fæle folkesykdommen som gjør at menn som meg mister luggen allerede på videregående?

Enkelte av Kims onkler har riktignok hatt sviktende hårfeste, men så ble de også henrettet med luftvernskyts. Kort hår – kort prosess. Ka-poff!

Så hva gjør en stakkars nordkoreaner som finner stadig flere hår på puta, mens vikene blir stadig høyere? Det forbauser meg ikke om hårtap straffes med døden der borte.

Kanskje har de en hemmelig, underjordisk arbeidsleir hvor millioner av testosteronsprengte okser av noen skalla mannfolk er stuet sammen for å produsere supervåpen som skal utslette verden.

Jeg ser for meg menn som i smug og desperasjon napper hår fra innsiden av låret og limer dem på hodet for å oppnå den klassiske Kim-looken – som ifølge lokale medier er kåret til verdens mest sexy sjuogsøtti år på rad.

Alternativet er sikkert å bruke parykk, og det burde vel strengt tatt ikke være noe problem å få tak i, med tanke på at nesten alt av sånt juggel er produsert der borte i øst.

Nei, vet du hva – jeg blir oppriktig forbanna på vegne av mine hårløse brødre. På tide å gjøre opprør! Med vårt samlede testosteronnivå har ikke Kim en sjanse i havet.

La oss gi ham en omgang buksevann og røske av ham parykken én gang for alle.

Planeten vil straks bli et mye bedre sted.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.