Kevin Keegan, Archie Gemmill, Kenny Burns, Kenny Hibitt, Derek Dougan, George Best, Dennis Law, John Robertsen, Colin Todd, Francis Lee, Kenny Dalglish, Bobby Charlton, Peter Lorimer, og Billy Bremner. Gamle helter og himmelske fotballkort.

Elland Road, Anfield, Goldstone Ground, St. Andrews, Filbert Street, Hillsborough og Victoria Ground.

Wolverhampton – Birmingham 1-1, uavgjort. Derby – Nottingham 2-1, heimesiger. Burnley – Leeds avlyst på grunn av snøvær. Trukket borte. Hadde 1X. Skitt!

Rolf Hovden, Arne Scheie, Øivind Johnssen og Knut Th Gleditsch. Jeg savner dem hver lørdag klokka 16.

Tottenham – Leeds på svart-hvitt-TV hjemme hos bestefar på Stavsjø. Leeds hadde gule bortedrakter mot Tottenhams liljehvite. Hvem brydde seg. Ballen var nesten rund og bana var gjørmete.

Pling! Sheffield United – Preston 2–2 på overtid. F … der røk 10`ern og gevinsten.

Bestefar så alle Tippekampene helt til han vandret til de evige engelske ligamarker. Hver onsdag, for slik var det i gamledager, gikk han til tippekommissær Kristian Eriksrud og leverte kupongene. Tippelappen ble oppbevart som verdipapir i en liten plastmappe. Høytid hver uke.

Vi unge lærte om engelske byer og fikk grei diksjon før vi begynte på skolen. England var liksom vårt andre fedreland. Vi leste Shoot og hørte på Arne Ball. Bestefar fulgte med i 80 år, men riktig uttale ble aldri hans greie. Stoke, Everton og Leeds ble uttalt slik det ble skrevet.

Kjære Tippekupongen; jeg har så mye å takke deg for. Gratulerer med 70-årsdagen!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.