Glem presidentvalget i USA, glem vinter’n som kom brått på, glem det meste, for nå er det ekstraforestillinger som gjelder. Det er bare å melde seg.

Når det kommer til fotball, kommer neppe vi på Hedmarken mye nærmere stjernestatus enn Kongsvinger er akkurat nå. For de er i cupfinalen og skal til Oslo og spille kamp og greier og i fotballverdenen er det som å komme til himmelen. Det er mange som vil til Ullevaal Stadion 20. november for å se kampen mellom Kongsvinger og Rosenborg på nært hold. Veldig mange og flere enn det er plass til rundt banen. Så langt er det meste greit og ganske kjent for de som har en fot innenfor fotballens forunderlige verden. For oss andre er det imidlertid noen åpne spørsmål som vi hadde satt pris på å få besvart. Ikke minst dette: Hvorfor ikke sette opp en ekstraforestilling?

I Kongsvinger sto «halve byen» og en haug tilreisende for en uke siden i kø ute i kulda en grytidlig morgen med håp om å sikre seg billett til NM-finalen. Til og med hamarsinger forflyttet seg de 99 kilometerne til vingerland med fare for å pådra seg brokk i kulda bare for å sikre seg billett til denne cupfinalen.

Noen fikk selvfølgelig napp i bunken, og slapp forhåpentlig brokk på kjøpet, men de fleste forfrosne køslitere måtte reise tomhendte hjem uten utsikt til tribuneplass på Ullevaal denne søndagen.

Så hvorfor kan ikke de to lagene invitere til ekstraforestillinger? På den måten ville alle få se kampen live, og alle sjeler ville glede seg. Og også aktørene ville tjent på det.

Ekstraforestillinger skulle det i det hele tatt vært mye mer av i hverdagen - bare ikke det amerikanske presidentvalget. Med mindre det blir laget en helt ny forestilling, da...Ha en ekstra helg.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.