Men sesongene i den laveste divisjonen i Indre Østland er innholdsrike så lenge de varer, og gjennom sesongen ser man mye rart. En av de mer absurde hendelsene i årets sesong var denne: Keeperen måtte reise i pausen og reservekeeperen kom inn. I frustrasjon over et baklengsmål sparket reservekeeperen i reklameskiltet og pådro seg en skade. Dermed var det duket for dagens tredje keeper, som vel egentlig var utespiller. 

Og apropos skader. Det er verken fotballsko, drakter eller fotballer som er det viktigste å ha i femtedivisjon. Nei, det er en velfylt legekoffert som er det viktigste. Det er her den største budsjettposten er. Med spillere fra 15–60 år, er tigerbalsam helt essensielt for å få stablet 11 mann på beina til kamp. Den intense balsamlukta i garderoben foran kamp er uutholdelig. Tigerbalsam har så klart ikke noe mer enn en mental effekt, og strekk blir det uansett. Gjerne mange. Derfor er det minst like viktig med is i alle varianter. Poser, spray, og hjelper ikke det kan gjerne soft-is fungere. 

Men skader har allikevel ikke vært den største utfordringen med å få med nok spillere til kamp. For er det ikke skader som står i veien for å møte, er det gjerne andre ting. En fest, en ødelagt bil eller en dryppende kran på badet. Og ikke minst jakt. Jakta er breddelags største fiende. Da forsvinner alle til skogs. Er vi heldige er det skog rundt bana, så spillerne kan kombinere. Spiss med hagle er alltid fryktinngytende. 

Noe særlig med poeng ble det heller ikke i år. Men det var da i det minste gøy. 

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.