Omtrent på denne tiden i fjor, befant jeg meg desperat gående tur-retur Brumunddal.

Årsaken lå i kommentaren fra legen min noen dager tidligere som mer enn antydet at jeg hadde lagt på meg.

De neste ukene og månedene syklet jeg som jeg aldri hadde syklet før. Etter hvert begynte jeg å løpe også.

Jeg kjøpe pulsklokke, installerte app og pratet mer og mer om fysisk aktivitet.

Rundt meg ristet omgangskretsen litt oppgitt av meg. «Nå må du ta det rolig», var gjennomgangsmelodien, men ingen skulle ta fra meg denne livskrisen.

Så jeg fortsatte.

Jeg kjøpte treningsregntøy, proteinbarer og begynte med tunge intervalløkter i altfor tunge bakker.

Jeg tok meg i at jeg sprang daglige turer på opptil 15 kilometer i over 30 grader på ferie i Portugal. jeg begynte å dagdrømme om Ironman og det som verre var.

Så sa det pang.

Det begynte med en strekk på fotballbanen. Etter tre ukers venting oppdaget jeg plutselig at kroppen var helt i ulage. Alt verket. For å si det sånn: Når du plutselig som 40-åring begynner å trene som du aldri har trent før, så går det bra en stund.

De neste månedene fant jeg ut hvor ferskvare form er og hvor latterlig fort man får tilbake de tapte kiloene.

Så nå er det å begynne på ’an igjen. Holder jeg mer enn et halvt år denne gangen?

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.