Likevel melder jo behovet for luft under vingene seg innimellom, så i vinter, da en kollega spradet rundt på Gran Canaria, en venninne høstet likes for sine fremragende fotografier av den maltesiske havbunnen og bror med følge freste fra spa til spa noen titalls mil i sørøstlig retning, bestemte også jeg og mitt følge oss for at det var på tide med en ferietur.

To måneder senere var vi klare. Vi booket, pakket og dro.

Årets sent, men kjapt avviklede vinterferie startet fredag klokka 18 og varte fram til lørdag klokka 11.30.

Hvor vi var? lurer du sikkert. Joda, Brumunddal ble vår feriedestinasjon denne vinteren.

Avstanden var beskjeden, men 15,2 kilometer viste seg likevel å være langt nok hjemmefra til at det ved ankomst Mjøstårnet tikket inn tekstmeldinger fra familien med ønske om ferieoppdatering.

Sand mellom tærne og havutsikt ble det dårlig med, men fra under den gigantiske og snodig plasserte trebjelken som skar seg tvers over vindusruta, skimtet vi både Mjøsa og båthavna. I alle fall helt fram den elektriske solskjermingen mente at vi der inne på rom 1111 sto i fare for å ta skade av dagslyset, og blendingsgardinene seg ned.

Paraplydrinker fant vi ikke, men vi var en tur innom Esso’n og kjøpte med oss et par Pepsi Max-flasker, og en pose Godt & blanda.

Vi slapp dårlig mage og solbrente skuldre, ingen ble matforgiftet, ikke en eneste malariamygg var å se, og turen ble gjennomført godt innenfor budsjett. Etter nøyaktig 17,5 time på ferie sjekket vi ut og dro hjem.

Så effektivt kan det altså gjøres.

LES OGSÅ: Oppstarten var preget av hastverk. HA gir det nye hotellet terningkast 4

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.