Det var en gang for veldig mange år siden slik at Åsbygda IL inviterte ansamlinger av kvapsete karer til fotballcup der ute i periferien. Så en helg ble bygda plutselig inntatt av mannfolk med drakter i størrelse XL. Men fortsatt satt de som pølseskinn over magen.

Et av lagene som møtte opp med godt humør, friskt mot og variabelt innøvde corner-varianter, var Jessneskameratene. Guttene fra den riktige siden av E6 var mer enn fysne på å fylle opp premieskapet, som fra før besto av mektige 6 til 7 pokaler.

Men hyggelig passiar og begeistring over pasninger som nesten fant adressen, ble fort overskygget av dramatiske hendelser.

For etter et par innledende kamper, viste laget fra Jessnes plutselig kvaliteter de ikke hadde avslørt på banen. Lynraskt og med god organisering marsjerte de mot parkeringsplassen, og med omhyggelig presisjon fikk de stablet magene inn i bilene. Så spant de av gårde så støvet sto.

Tilbake sto arrangørklubben med et kampoppsett som nå hadde flere hull. Slikt blir det bråk av, og korrespondansen mellom klubbene og fotballkretsen i ettertid, viser at Åsbygda IL var lite happy.

Men den offisielle forklaringen fra gladguttene fra Jessnes, er helt innafor. De kom jo plutselig på at hele laget hadde lovet å komme i en bursdag den lørdagen. Det er en forpliktelse man ikke skal ta lett på. At det hadde noe å gjøre med at lagledelsen hadde vært oppe hos sekretariatet og vrengt magen med eder og galle om en dommer de ikke var fornøyd med, ble avfeid som sludder og vås.

Kom du på at du skal i bursdag i dag? Husk gave.

Les også
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.