Jeg levde én hel uke inni en løk.

Du tror kanskje nå jeg mener dette metaforisk. At jeg levde i en tilværelse uten en kjerne; en tilværelse man bare kunne skrelle av lag for lag, men jeg snakker bokstavelig. Jeg mener riktignok ikke at jeg fysisk levde inni en løk, men det føltes slik og det luktet definitivt slik. I en hel uke.

Du skjønner jeg har en samboer. Hun har mange gode kvaliteter, men det som følger nå er ikke blant dem som gjorde at jeg ville ha barn sammen med henne. Hun er nemlig blant dem som stoler vel mye på internett, eller som i alle fall finner «artikler» der som støtter opp om hennes syn, eller i det minste gir henne et argument for det hun enn skulle finne på å gjøre. Du skjønner - en av dem som finner en artikkel som sier det er normalt for damer å eie 75 par sko, for å underbygge at hun er normal. Du forstår hva jeg mener?

Og det er her løken kommer inn i bildet. For en kveld da jeg steg inn i soverommet lå det en eim av løklukt der inne. Dette var ikke så rart ettersom det lå opphakket løk i en skål på nattbordet, og jeg ble selvsagt forundret over hva som nå var på gang. Det viste seg at hun som følge av en stygg pågående hoste hadde vært såpass desperat at hun hadde søkt på hoste og kjerringråd på internettet. Hun drakk riktignok hostesaft også, men skolemedisinen var ikke nok.

Og slik holdt hun det gående en uke. Og bedre ble hun – akkurat som hun hadde lest og da var det jo løken sin fortjeneste.

Selvsagt ble hun bedre. Alle som er forkjølet blir jo det før eller siden. Med eller uten løk!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.