Men jeg hadde beregnet at det tok nøyaktig ti minutter å komme seg dit, og da sto jeg igjen med fem minutter til overs for å sondere og finne den riktig kafeen. Dette skulle gå bra tenkte jeg, optimistisk og med full tiltro til egen tidstilpasning.

Noen forsinkelser senere, satt jeg på riktig trikk og hadde nøyaktig to minutter på meg. Idet jeg stiger av trikken, skjer det …

Det nådeløse øyeblikket idet jeg møter Blikket. Det febrilske Blikket til en mor med barnevogn. Hun vil selvfølgelig ha hjelp til å komme seg av trikken.

«Hvorfor meg?», «hvorfor akkurat NÅ?» og «hvorfor akkurat i dag?» Sammen med mørke tanker, flyr mine siste to minutter til å finne kafeen av gårde, mens jeg hjelper mora med barnevognen, passe irritert.

Vel nede på perrongen snur jeg meg for å gå, veldig stressa idet møtetidspunktet allerede har passert, og skaller rett inn i en lyktestolpe …

«Fader!» roper jeg i halvkvalt sinne, idet jeg skjønner at jeg blir forsen, og att på til får DEN røde kulen i panna.

Jeg ankommer intervju-plassen. Intervjuobjektet har ikke kommet, og jeg er først. Jeg puster lettet ut … Intervjuet går fint det. Personen forteller at han jobber for å skape det rause samfunnet.

Der fikk jeg den. (Som fortjent!)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.