Jeg kjenner gråten presse på i ganen, at neste skritt er å måtte brekke meg. Musklene i bringa strammes og pulsen stiger, mens banneordene bryter seg løs fra munnen min, som møkkete perler på ei snor. Irritasjonen gjør at jeg reiser innom mamma og pappa og kjefter på dem, uskyldige folk – bare for å få avreagert.

Det er fysisk nå. Det handler ikke lenger om litt mentalt mugg og små fartsdumper i hverdagen. Nei, dette er alvor. Det er full stopp – møte med veggen og blodtrykk som stiger. Hjernen bobler og koker. Stresset setter seg som grønt slagg i alle ledd. Jeg orker ikke mer! Hel…es drittmaskin! Svarte fa.. ta all teknologi som ikke fungerer skikkelig!

Det er selvfølgelig datamaskinen det gjelder. Det er den som hindrer meg i å leve et glansfullt, problemfritt liv. Den stikker intrikate kjepper i hjula og gjør det umulig å få gjort en enkel jobb.

Her setter man seg ned, med pliktoppfyllende pågangsmot. Som takk blir man spent bein på av rein digital vrangvilje! «Nå skal det fungere» lyder den oppmuntrende meldingen fra IT-fyren på tråden. Og man håper i sin optimistiske naivitet på forløsning og løsning. Setter meg igjen ved tastaturet, mens jeg mobiliserer alt jeg har av kald fornuft for å hindre meg sjøl i å kaste pc-en tvers gjennom vinduet. «Tilkoblet», står det. Reint jug. «Oppnår ikke kontakt…». Nei, det merker jeg, faktisk! «Svarer ikke» er neste beskjed. Det har du jo ikke gjort de siste tre timene, roper jeg tilbake.

Antall utropstegn strekker ikke til. Jeg strekker ikke til. At denne spalten i dag ikke er blank, er et reint under.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.