Men kikker du godt etter, ser du at snøen bråner i vegkantene, og du hører suset som skapes når rennende vann møter gummi et sted under saltlaget på stasjonsvognen.

Det betyr at det akkurat nå burde være slik at undertegnede går rundt med blå tær, brannsår på knærne og gummigranulat i trusa. Det burde bety at seriestarten i en lav divisjon nær deg var plottet inn med fargerik tusj i almanakken. Det burde bety at Copa Mundial-skoene var pusset, og at turer til kriker og kroker i Hedmark og Oppland, hvor folk og fe bor i samme hus, var hugget inn i pannebrasken.

Men dessverre er tåneglene overraskende pene å se på, knærne har hel hud og det er overraskende lite gummigranulat å finne i egne plagg.

Du gjør opp status, og tenker at det kanskje er greit at håndkleet er kastet inn for godt. I høyre kne er det lite brusk igjen. Høyre fot er stiv hver morgen, etter to brudd samme sesong på samme sted. Slik blir det når skikkelige sklitaklinger fullføres!

Hver gang du forsøker å sparke en ball, lugger det i låret hvor muskelen en gang ble revet tvers av. Varmekrem, varmebukse og tigerbalsam har ikke lenger noen effekt. Magen er stor og hindrer fartsoppnåelse over betegnelsen lett jogg.

I et eller annet kott ligger fotballskoene, og drømmer om en sklitakling i 2007. Du tupper til en ball, og kjenner at det er litt deilig, når det røsker inne i det hårete og kjøttfulle låret. Det kribler i strekken.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.